Då börjar jag imorgon då!

Happ då har jag cyklat bort en massa kalorier till praktiken och hem, välbehövligt måste jag säga, hoppas jag får upp flåset lite bättre så jag slipper se ut som att jag har cyklat flera mil när jag kommer dit.

Jag fick träffa personalchefen äntligen. Han var trevlig, tyvärr går han i pension den siste juli och det tyckte han skulle bli förjävla skönt sa han, tacka för det, hade jag haft tillräckligt med pengar nu så hade jag också gått i pension.

Imorgon kl 8 ska jag infinna mig på kontoret, jag ska få en fadder, vad hon/han heter vet jag inte men hoppas i alla fall att det är en svensktalande så jag fattar och hör vad hon/han säger, det hade ju sett ut om jag hörde "Do ska stäta rabatten", när det egentligen var "Du ska sätta rabarber", snacka om att känna sig iqbefriad redan första dagen liksom.

Två dagar mjukstart sen är jag ledig hela nästa vecka då Jenny kommer, undrar hur mycket träningsvärk jag kommer att ha när hon är här och då menar jag efter arbetet och inget annat. Jag har liksom inte jobbat på 1.5 år så alla muskler är ju helt vilande.

På vägen hem tog jag lite kort.

Dom håller på att rusta upp en bro här, det började dom med för 1 år sen om det inte är 1.5 år sen till och med. När den blir färdig vet ingen fan.

Dom renoverar även domkyrkan här, när den blir färdig vete fan ingen heller, ingen brådska där inte.

Residenset i bakgrunden, idag är det nog ingen som håller till där, tror man mest får hyra ut det för en större summa pengar om man tex ska ha fest eller nåt. Eller också står det bara och förfaller, vad fan vet jag.

Det är hett här idag och det var det redan kl 8 imorse. Förresten så ringde vaktmästaren på 8.12 imorse för att borra i brunnen under badkaret, tur jag var påklädd, trodde inte han skulle komma så tidigt men skönt att det är åtgärdat. Nu rinner vattnet ner som det ska.

Sola på balkongen är planen idag i alla fall.



Kommentarer
Postat av: Anette2

Nu har jag äntligen fått ihop tillräckligt

med pengar för att köpa en ny dator och kan

börja läsa igen.

Vill börja med att gratulera till jobbet !

Och fin-fina bilder har du också lagt in.

Så nu har jag mycket att läsa. Hoppas att det

finns fina bilder på dig !

2011-07-03 @ 09:29:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback