Det finns hopp för människan

Jag låg och tittade på film när jag fick ett sms av Ewa: "Dom ringde från Ica, dom har ditt bankkort och sånt du tydligen har tappat, finns i för urinen". Jag började asgarva och började smsa tillbaka men var bara tvungen att ringa upp henne.

Det där med i urinen var hysteriskt roligt, hon hade inte reflekterat vad det var hon hade skrivit, japp hon använder T9 och har en Iphone och tydligen så kan det bli lite hur som helst. "I förbutiken" skulle det stå, ja det var ju jättelikt.

I alla fall så ringde jag förbutiken och eftersom jag är stamkund på Ica och även i förbutiken så sa tjejen i luren "Jag har letat överallt efter dig på nätet, det går ju inte att få tag på dig kvinna!". Eftersom det var hon som bodde i min lägenhet innan mig så visste hon vem jag var också ska tilläggas. Det roligaste är ju att dom ringde till Ewa, det betyder ju att även hon är stammis på samma ställe och att dom ofta ser oss ihop.

Det var en kund som hade lämnat in mitt busskortsfodral där jag förvarar korten, det hade legat UTANFÖR Ica, antagligen där jag hade ställt min cykel och trillat ur när jag tog upp nycklarna. Thank GOD för att det finns folk som är så pass snälla som den här kunden. Tänk om mitt Visakort hade hamnat i fel händer och jag fått hem paket med kondomprenumeration, penisringar och senaste numret av nån bögtidning. Det hade inte vart så.... skoj.

Jag hade inte ens märkt att det var borta och hade jag det så hade jag ju spärrat Visakortet och det är ju inte så smart.

Tack till du kund som lämnade in det, du är guld värd! (Inte för att jag tror att människan läser min blogg men ändå).



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback