Dottern har köpt sin första bil

Dottern ringde mig förra veckan och sa att hon nog skulle köpa en bil som hon sett på Ford här i stan och hon sa också: "Mamma, bli inte ledsen nu..men det är en Ford Focus". Historien till denna mening var att jag under några veckor då jag jobbade åkte förbi Ford varje dag och suktade efter en ljusblå Ford Focus och drömde mig bort att jag en dag skulle äga en sån, en dag var den borta och jag grät floder, jag snöt mig i tröjan, i byxorna och jag tog till och med av mig trosorna när dom andra kläderna inte räckte till. Näe okej inte riktigt men nästan.

Idag skulle jag följa med henne och hämta den där jävla Focusen men då var den inte inne, den var på tvätt och säljarna var på lunch. Jag skulle träffa SnyggBirgitta så jag hade inte tid att vänta till kl 15.

När jag kom upp till Ewa vid 16, vi satt på balkongen och pratade bajs som vanligt. Hon gick in på Facebook och eftersom hon är vän med min dotter där och inte jag så visade hon mig bilderna min dotter lagt ut på sin bil. Nu delar jag dessa med er. Min lilla bebis har blivit bilägare. Första bilen och inte fan är det en skitbil heller. -05 föddes bilen, en enda ägare som dessutom servat den var 1000:e mil och behandlat den som sin egen bebis.

Imorgon ska jag få sitta i den, köra den är väl för mycket begärt antar jag.


 

Tack och lov är den inte ljusblå men väldigt fin ändå eller hur?!

 

Mer bilder kommer nog imorgon..när jag ligger på motorhuven så där sexig som man ser på filmer...eller nåt.

 

 


Kommentarer
Postat av: Doris

Tjusig bil, grattis till er båda !

2011-06-19 @ 04:31:24
URL: http://farmordoris.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback