Gårdagen

Igår kom ju dottern på besök då och drack lite cider med oss.




På eftermiddagen så satt jag och "människan från förr" på balkongen och kände hur trötta vi blev efter några timmars solande då ringde min syster och frågade om vi skulle med ner till hamnen och ta en glass och min syster och "människan från förr" har ju inte heller träffats på 8 år så det ville vi ju självklart. In i duschen och fixade till oss och ner till hamnen.

Det var soligt och blåste litegrann men inte som det störde. Det kändes lite som att sitta utomlands på nåt sätt och japaner som vi verkar vara med våra kameror så var vi ju tvungna att ta kort också såklart.

Min systers sambo till vänster, jag, det levande stopptecknet i mitten och min syster till höger. Behöver jag säga att jag bränt näsan? Näe precis, den är illröd än idag.

För en timme sen kom min dotters kompis Marre och köpte min motionscykel som jag ganska länge försökt att sälja och hon köpte även kattklösträdet eftersom hon också har två katter. Så jävla skönt att bli av med dom sakerna men nu ekar det lite tomt i vardagsrummet men ett jävla dansgolv!

Ikväll är det äntligen finalen av Big brother och vi har tittat lite på BB-live nu och dom verkar ha lite trist, bara väntan men idag ska dom äntligen få komma ut alla tre.

Och som vanligt så hejar vi på Simon eller hur? Precis! Heja heja heja heja!



Kommentarer
Postat av: Wiilow [foto Tankar Känslor]

Fina bilder.



Det var kul å se dig en snabbis igår med " människan från förr"



Låt som en mysig dag.



Kram

2011-06-05 @ 21:06:18
URL: http://wiilow.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback