Jag suger getpung på´t!

Imorgon ska jag till min praktik för att träffa personalchefen, kolla kläder och skriva på papper. Samordnaden som jag träffade tidigare i veckan beskrev på ett ungefär vart det var. Det ligger på andra sidan stan och nu när jag kollade på kartan och vägbeskrivning så ser jag inte riktigt vilket hus det är ändå. För det första så har dom gjort en förjävla omväg när dom beskrivit det hela, skulle jag cykla så så skulle det bli 3 kilometer extra eller nåt.

Jag tycker att dom ska skriva ut vad som finns i närheten, tex skriva "här finns jordens sämsta veterinär", ja då skulle jag veta vart det ligger istället för att bara sätta nummer på hushelvetena. Varför inte sätta loggan på huset så jag vet precis? Jag suger verkligen getpung på att hitta när jag tittar på kartor.

Tur att jag inte är ute och åker ofta för det skulle innebära att om jag skulle till Sundsvall så skulle jag bergis hamna i Östersund eller nåt.

Fram för mer klara kartor tack!



Kommentarer
Postat av: Britt

Enligt männen har det att göra med att vi just är kvinnor som gör att vi inte kan läsa kartor. Ska tydligen finnas forskning på det. Så då kan vi väl skylla på det varje gång vi blir sen bara för att vi inte hittat? Man kan ju inte ro för att man föddes till kvinna heller.

2011-06-26 @ 23:38:55
URL: http://brittsbetraktelser.blogspot.com/
Postat av: jufsrufset

Tänk om du skulle till Timrå då...? Då skulle du säkert hamna i Haparanda lr nåt ;p

2011-06-27 @ 08:33:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback