Midsommar

I år är det första gången på många år som jag ska fira med några andra än mina föräldrar eller min syster. Min dotter har inte firat ihop med mig på några år så henne kan man inte räkna med och det begär jag inte heller. Hon ska nog dessutom jobba i år.

I år blir det till att fira midsommar med Annelie (hon med falukorven), hela hennes härliga familj, bekanta till dom och tre hundar (vad jag vet). Det blir på landet med det tradionella. Midsommarstång, små grodorna, små älgarna eller små barn eller hur det nu var. Sen blir det lekar. Sune älskar lekar, i alla fall lekar som jag är bra på. Vi får la se om det finns nåt jag är bra på då.

Hoppas det åtminstone är uppehåll så man slipper att sitta och trängas i partytältet enbart. Sen blir det några nubbar för min del, några öl på det och sen, ja sen får vi se vad jag minns dagen efter. Det blir till att sova över för på midsommar hittar man la ingen som kan hämta mig mitt i natten mitt ute i bushen antar jag. Hade inte dottern börjat kl 8 på morgonen efter så hade hon kunnat hämta mig men tyvärr.

Vad ska ni hitta på på midsommarafton?





Kommentarer
Postat av: Fröken Frodig

Låter mysigt att fira ute på landet. Själv jobbar jag kvällen och resten av helgen :(

2011-06-20 @ 12:48:46
Postat av: Martina

Vad mysigt det låter med en traditionell midsommar! Det var ett antal år sedan sist.

Själv ska jag ligga inlagd och repa mig efter operationen jag ska göra på onsdag...så i år blir det med säkerhet sol i Stockholmsområdet iallafall haha

2011-06-20 @ 18:37:51
URL: http://ytterligare.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback