Min dag så här långt då

Äntligen har jag fått mina tabletter, jag är SÅ tacksam för att jag har en sån underbar dotter som låter mig få låna pengar så jag kan hämta ut nya tabletter. Älskar dig Emelie! <3

Jag hämtade ut pengar på Ica och sen passade jag på att handla lite för jag såg att det var hysteriskt mycket folk redan runt 10 så hade jag handlat en timme senare så hade jag fått stå i kö i en halvtimme för att få betala mina saker som knappt täckte botten på korgen.

När jag gick upp till soc med mina räkningar tog jag upp kvittot på tabletterna, la det i kuvertet och gick. När jag precis skulle cykla iväg kom det en kvinna med andan i halsen: "Suneeehhh, Suneeehhh, du glömde dina tabletter!" Där stod hon med håret på ända, flämtande och skrek mitt namn..tycker mig känna igen det där men ja i alla fall. Tänk om jag hade lyckats cykla iväg, herregud jag hade fått vara utan tabletter över midsommar, jag hade fått stanna hemma eller haft en hink vid bordet för att skona dom andra när det är deras tur att gå på toa.

På vägen hem gick jag in på Zoo för att döva mitt dåliga samvete att kanske lämna Iza och Nogger ensamma över natten om det blir övernattning.

Direkt var dom där


När Iza gick var det Noggers tur



När jag fick syn på denna så trodde jag det betydde att dom skulle låta saker och ting vara ifred om jag la den på nåt passande ställe, jag frågade hon i kassan om det var så men nej nej nej för bövelen, precis tvärtom, det är kattmynta i den så dom blir helt tokiga och att det faktiskt skulle funka. Jag var skeptisk eftersom jag haft många grejer med kattmynta i men jag köpte den i alla fall..




Dom slogs om den där, herregud dom blev verkligen tokiga




Nogger rulla runt med den, hon bar iväg den, hon kelade med den medan...





...Iza låtsades att hon hade den och var bara tvungen att knöla till mattan. Notera hennes ögon, hon ÄR galen!

Nu är den där mojjen så blöt att jag funderar på att stå med hårfön för att få den torr men är rädd att doften ska försvinna och få dom att förbanna mig resten av livet..eller åtminstone idag. Hade jag haft mer pengar hade jag gett dom varsin men nu har jag inte det men det får bli en annan dag.

Nu ska jag inte göra ett skit mer idag mer än att försöka få magen att förstå att den nu fått hjälp och att det är dags att rätta till sig för i morgon ska den banne mig inte dumma sig!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback