Min egen student

Imorgon (läs fredag) ska jag på studenten, min systerson tar den och jag kan inte låta bli att gå tillbaka till min egen.

Kjol ratade jag men istället hade jag ett par vita finbyxor, en lite finare vit t-shirt, en kort tjejkavaj med guldknappar och vita pumps (ja ni läste rätt). Denna dag hade man sett fram emot länge. På min tid fanns det "linjer" som var 2-åriga, det var en sån jag hade gått, Konsumtion. Det var nog mer 50-50 med från och närvaro under hela tiden men skitsamma studenten tog jag.

Klockan 7 hade vi champagnefrukost hos en klasskompis. Hennes pappa hade lövat sin jeep och nu pratar vi jeep och inte såna som finns idag utan en som hade tyg som tak om man ville ha det och rutorna var av plast. Jag hade fått en liten champagneflaska av.. nån. Det smakade fan men va fan det var studenten och då skulle man dricka.

Kl 9 eller nåt sånt var vi i skolan, hade avslutning där, en i parallellklassen satt framför mig och hade däckat och jag tänkte att jösses vad hans föräldrar skulle vara stolta över honom om han ens kom till stan.  Sen var det lunch, räkcocktail i glas med avocado. Det var mums. Sen blev det helt plötsligt väldigt mycket dödtid. Någon i klassen tog fram 2 vinare ur sin väska och detsamma gjorde en annan. Vi var enbart 10 tjejer i klassen och oj vad vi drack. Ner på stan för det var fortfarande dötid (här vet jag inte om vi frågade någon att köpa ut åt oss), tillbaka till skolan och drack mer. Samling vid skolan för att försöka gruppera oss klassvis, det gick ju sådär då många stod vid buskarna och försökte urinera upprätt, jag var dock inte en av dom. Till slut fick vi ordning på oss själva och sen gick vi hela vägen ner till stan. Det tog väl 1.5 timme, ganska lång tid då sträckan enbart var 3 kilometer. Mitt plakat såg jag på håll. Det var en stor buss på och lite foton. På bussens ena fönster (på den här tiden var det klasskompisarna som gjorde plakaten och föräldrarna fick hämta dom på skolan) var det överstruket med svart tuschpenna. När min mormor frågade varför det stod stön och stånk på hittade jag på nåt eller också sa jag att mina kompisar är väldigt roliga kompisar, kan meddela att jag sa upp bekantskapen med allihop sen. Näe inte riktigt men jag hade kunnat göra det om nu plakatet inte kom i rätta händer i tid.

Överlämning av blommor och en sketstor Rosa Pantern som var uppblåst hängdes runt min hals och sen var det tack och adjö till dom övriga och sen hem. Lite kalas och sen bytte jag om till jeans, jeansjacka med en si sådär 150 autografer på ryggen och studentmössan och sen åkte vi jeep hela kvällen. Om jag hade tänkt efter nu innan jag la mig i sängen så skulle jag tagit kort på min studentmössa. Den VAR vit, när jag kom hem var den inte det längre. Nån bal var det inte tal om, det fanns säkert nån men ingen i min klass gick på den.

Ja det var min student det. Hur var din?



Kommentarer
Postat av: Karin

Åh... Vilken underbar tid!!!

Gick i världens bästa klass! (Social. Tvåårig jag också)

HELA klassen höll ihop i vått och torrt, och de sista veckorna i skolan var ju otroliga.

På examensdagen hade jag en vit overall från Ellos och en vit jacka från Gul & Blå.

Känslan när vi tågade går inte att beskriva.

Studentbalen på den tiden var inte någon bal, utan en avslutningsfest på Stadshotellet, där jag dansade på ett bord, och höll på att bli utslängd. :D

Roligt var det i alla fall!

2011-06-10 @ 08:34:33
URL: http://karin.hermansro.se
Postat av: Tove W

Dagen startade med champanjefrukost i Skövde (gick där då), utspring, kortege i centrala Skövde, sen snabbt hem. "kalas" med släkten och sen iväg till S för att festa en stund. Hektiskt dag! Balen var två dagar efter, ville hellre ha frack :) men fick ju bittert välja ut en balklänning! Jaja, för denna gång då.. På balen hade jag tråkigt första halvan men när jag upptäckte att det var disco på nedervåningen blev det desto roligare! Efterätten minns jag mest, satt som smäck i magen! Har ny blogg förresten :)

2011-06-10 @ 09:29:40
URL: http://tjejenochjag.blogg.se/
Postat av: Tove w

Grums :) . Tur att det är nära till K-stad. Men vi bor intill skogen på den högsta höjden och bara 15 minuters promenad till Vänerns strand :)

2011-06-10 @ 12:25:48
Postat av: unkipunki

Jag missade maten på avslutningsfesten för jag satt på en parkbänk och hånglade med en snygging. Kyssarna var underbara och jag hörde att käket var kasst så ... :)

2011-06-12 @ 10:17:51
Postat av: Sune...the girl

Svar till Unkipunki: Hahaha, ja så länge ni inte missade själva studenten så är det ju bra ;) Hur gick det med killen sen vill jag veta!

2011-06-12 @ 11:16:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback