Mitt minne är skitbra!

Nu har jag kommit på lösningen på varför jag jämfört med många andra i min omgivning har bättre minne.

Det är sant, jag verkar ha bättre minne än många andra jag umgås med för ingen minns nåt från min barndom, ungdom eller gemensamma minnen.

Eftersom jag är hörselskadad och hör bättre med headset till mobilen om jag pratar med så har jag ju också haft mobilen på ett avstånd som andra kanske inte har haft. Varför jag tar upp detta?

"Han jämför strålningen från mobiltelefoner med den från en mikrovågsugn - fast betydligt svagare.

– Strålningen från mobiler gör i enkla termer samma sak med hjärnan som strålningen i ugnen gör med maten - den värmer upp den. Utöver cancer kan vi tänka oss en hel rad andra effekter av mobilanvändning, exempelvis sämre minnesfunktion, säger Keith Black doktor i neurologi vid Cedars-Sinais medicinska centrum i Los Angeles, till CNN."

Ja det har med cancer eller icke cancer i mobiltelefonstrålning att göra alltså. WHO har ju hävdat att det inte finns nån risk för cancer av mobiler förut och nu har dom gjort en helomvändning.

Under 10 års tid ungefär har jag pratat med folk, bl a mina ex flera timmar per dag eftersom det då varit gratis av en eller flera anledningar och då i headset. Nu vet jag varför jag har bättre minne alltså. Eller också har det inte alls med det att göra. Det återstår kanske någon dag att se!

 

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Ahana

Ja,våra långa och många samtal gör säkert något med hjärnan. Och använda headset har jag alltid gjort sen det var tillgängligt. som du citerar "Han jämför strålningen från mobiltelefoner med den från en mikrovågsugn - fast betydligt svagare". Hur kommer det sig att strålningenfrån micron inte tas upp att kunna öka cancer risken. Du är ju oftast i köket medan den är på. Och en del står ju och vaktar vid mikron. Hur kommer det sig då att WHO inte varnar cancer för sånt?

2011-06-01 @ 11:51:59
URL: http://ahana.uddenfeldt.net/?p=95
Postat av: unkipunki

Det tar inte lång stunds pratande i mobilen innan jag tycker örat brinner så visst tror jag att det påverkar hjärnan på nåt sätt... till slut. Headseat på!

2011-06-01 @ 20:38:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback