...och där var den över

Igår gjorde jag inte många knop, dom högsta jag kom upp i var nog när jag fort som attan var tvungen att springa på skithuset. Min mage var i upprorstillstånd helt enkelt. 6 påsar Samarin på ett och samma dygn är lika många som jag häller i mig på en månad vanligtvis, det är inte okej. Idag är min mage okej igen, den har nog rättat till sig efter sillar, nubbar och andra saker den inte riktigt tycker om att få i sig.

Idag är det en helt vanlig söndag igen, midsommarhelgen är över för den här gången och dra på trissor, idag skiner solen! Då blir det nog att sitta på balkongen och sola. Herregud, solbrännan som en gång fanns är ju borta. Nya tag, nya brännor och nya soltimmar.

Inatt kom mina grannar hem och inte fan var dom nyktra i alla fall, då hade dom knappast suttit på balkongen och vrålat, tappat 511 saker i golvet eller heller inte smällt dörrarna i 180 där decibelnivån nådde upp till en otillåten ljudnivå i ett trapphus! Jaja dom är unga, midsommardagen var det och idag är dom desto lugnare tror jag. Congrats till dom med världens huvudvärk där hjärncellerna idag har dragit någon annanstans. NEJ jag vägrar bli en surfitta som ringer hyresvärden på måndag för att klaga. Jag är inte sån, jag bara tänker tyst och delar med mig på min blogg, så snäll är jag.

Ja det var väl allt för den här gången.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback