Sicken tur då!

Jag och Annelie (japp hon med falukorven i pannan) och hennes syster Sandra var på Willys och handlade mat, en sväng till Jysk för att Annelie skulle köpa nya och tunna täcken och sen for vi ut med Sandra till deras föräldrar ute på landet.

Jag som sen jag var 16 varit livrädd för schäfrar då jag blivit biten av två fick nu se en Schäfer komma emot bilen och höll på att göra i byxan, jag satt och funderade på om jag skulle kliva ur bilen eller sitta kvar. Nu är det ju så att det är där jag ska var på midsommar så det var lika bra att tjuren vid hornen och gå ut. Han kom emot mig men med en tennisboll i käften. Han släppte den nedanför mig och jag skulle då kasta iväg den. Han brukar tydligen inte göra så med folk han inte känner men han kände kanske min rädsla och ville få mig att visa att han är snäll, eller också försökte han invagga mig i  nån slags falsk trygghet och äta upp mig när jag fått lite i mig på midsommarafton istället.

Simba, damen till vänster är en skrevluktare, Annelie skyndade sig att säga det att hon gör så på alla så jag inte skulle känna mig ensam...eller nåt. Akilles till höger med en släppt boll, men så fort man skulle ta den så tog han den före, lite ego den där killen.

Det var kul att komma ut dit för där har jag inte varit sen i högstadiet och kan ju vara bra att veta lite hur det ser ut innan man fått diverse alkoholhaltiga drycker i sig liksom.

Det är inte så där hemskt varmt ute och jag trotsade det genom att bara ha t-shirt på mig och under hade jag en trasig bh, den gick sönder igår och hade jag nu haft silikontuttar så hade jag säkert punkterat höger då bygeln gått av i mitten och det är inte så där jätteskönt att få en vass stålbit rätt in i bröstet faktiskt, ny bh måste införskaffas när nya pengar kommer alltså!




Kommentarer
Postat av: människanfrånförr ;)

Fina djur =) Schäfer har alltid varit mina favorit hundar. Lycka till me nya behån (hudfärgad mormors spetsmodell?) puuuss! =)



2011-06-11 @ 16:03:19
Postat av: Sune...the girl

Svar: Om man ska ha en favorithund så föredrar jag nog hellre nåt smått s.. aldrig i helvete att jag kommer ha hudfärgade bh:ar, det fulaste som finns och SÅ avtändande s. Puuuuss!

2011-06-11 @ 17:10:02
Postat av: Martina

Men vad är det med folks bh-byglar nuförtiden?! Har läst flera som lyckats ha sönder den senaste veckan och själv har jag en (i en av bh:arna som inte är favorit iofs) som liksom sticker mig lite nu och då...misstänker att den är på väg ut genom sidosömmen endera dagen.

2011-06-14 @ 22:08:11
URL: http://ytterligare.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback