Ännu en knepig dröm

Nu när jag varit sjuk har jag sovit rätt mycket, innan det hade jag inte sovit mitt på dan på säkert en vecka, det är rätt länge för att vara jag. Idag när jag mådde bättre sov jag 1.5 timme i soffan. Jag drömde en förjävla konstig dröm. Jag fick för mig att jag var gravid, javisst förstår ni, jag hade varit den första levande personen i världen med att gå gravid i 5 år och 8 månader. Ska man in i Guiness rekordbok så ska man! I alla fall, jag gick och testade mig och visst fan var jag gravid. Hur dom kom fram till det? Jo jag fick pissa i en liten liten, ja skitliten ballong. Ingen vanlig ballong utan mer en sån där korvig sak. Den var väl 2 cm hög eller nåt, eller lång om du nu envisas med att hålla den på det hållet. Däri simmade det nåt och då sa sköterskan "DÄR ser du att du är gravid!" Ja i drömmar är inget konstigt så jag bara nickade och höll med om att jag såg det jag också.

Dessutom var det rosaktigt så det var säkert en tös också. Jag sa till sköterskan att jag inga barn ville ha, att jag bara väntade på barnbarn. Jag tänkte säga att jag var flata men det kom aldrig fram för helt plötsligt så flög jag, ja inte med den där pyttelilla ballongen utan i luften för egen maskin som jag ofta gör, men denna gången var jag för lat för att flyga med armarna, jag hade en cykel under röv och mutta, ja inte hela cykeln men väl sadeln, ja sadeln satt på cykeln men ändå. Men jag kom inte upp så långt och denna gång såg folk att jag flög, det händer sällan i mina drömmar att folk gör. Så nu lär jag inte få flyga ifred. Så typiskt.

Sen vaknade jag och låg i soffan och funderade på vad det är i mitt undermedvetna som inte mår bra eller hur i helvete jag kunde drömma nåt så dumt, gravid liksom, bara det är ju helt absurt. Jag får helt enkelt sluta att simma i badhuset, massa spermier simmar omkring där och tänk om jag får tvillingar från två olika spermierpappor, en sopgubbe och en direktör. Det hade vart nåt!




Kommentarer
Postat av: Britt

Jag kan tycka det är roligt att få drömma så underhållande som du drömt...och gratis är det också. :-)



Jag drömmer ganska ofta lite småroliga drömmar. Jag drömde en gång att jag var på date med en av de danska prinsarna. När jag lyfte på täcket i dubbelsängen låg hela danska kungafamiljen där! Med drottning och allt! Snacka om att vara kunglig hovleverantör! :D

2011-03-07 @ 18:24:18
URL: http://metrobloggen.se/brittsbetraktelser

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback