Drömmen som nog tar priset

Jag har legat och sovit nu en timme just för att jag blir så trött när min mage kör igång sina race. Jag vaknade kl 11 och det första jag gjorde var att skratta och smsa Annelie delar av min dröm.

Man börjar ju undra liksom vart allt kommer ifrån.

Jag, Ewa, Annelie, Ulle och nån mer jag inte kommer på vem det var nu träffades på ett område. Tror Ulle ville hem till Annelie och kolla om hon hade nåt att låna i klädväg till kvällen, hon skulle nog på fest eller nåt. Vi följde med, på vardagsrumsbordet stod det en jättestor hamsterbur, ett hjul snurrade och i den var det.... inte en hamster men väl små små människobebispojkar, samma storlek som hamstrar men såg lite ut som dockor fast riktiga. Ingen tyckte det var konstigt. Jag tog upp en av dom som nästan låg och sov, la honom i min hand och gullade, rätt som det är spärrar han upp ögonen och vrålar till mig att han vill sova, sätter in klorna (?) i mitt pekfinger och då fick jag lägga tillbaka honom. Ingen annan gullade med dessa små varelser mer än jag. Ewa var mer fascinerad över hjulet och var Annelie köpt det. Jag tänkte fråga Annelie vart hon hade köpt bebisarna men fick inte en syl i vädret.

Rätt som det var satt jag vid köksbordet, jag ville ju smsa nån om vad jag hade vart med om, skulle precis smsa när Ulles pappa tog den ifrån mig och sa allvarligt "Den här går inte att smsa med"...det var en hushållsvåg. Jag satt där och skrattade åt min dumhet och då vaknade jag. Jag skrattade så jag höll på att dö när jag låg och tänkte på det och smsade då Annelie om det hela.

Jag har fantasi men detta tog fan priset!



Kommentarer
Postat av: Linda aka Javamorsan

Hm du skall nog se över vad du äter på kvällarna hörru!

2011-03-30 @ 12:34:35
URL: http://baralinda.se/wordpress/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback