Greken runt hörnet




När jag har varit i Stockholm så har det varit för att jag känt personer där, sovit där och oftast ätit hos dessa. Därför har jag inte ätit så ofta ute i Stockholm. De gånger jag gjort det så har det oftast varit på antingen Mc Donalds, nån lokal krog eller nåt ställe som jag knappt lagt på minnet.

Men som sagt, jag har vänner som bor eller har bott i Stockholm och kan rekommendera en grekisk restaurang som säkert har Stockholms snyggaste toalett, bara det liksom, inget sunkigt ställe där man slår ner röven alltså, perfekt eller hur?

Stället heter "Greken runt hörnet" och flera svenska tidningar har skrivit om stället och rekommenderat det så nästa gång jag är i Stockholm måste jag ju bara besöka den. Helst på sommaren då eftersom dom har uteservering,

De serverar klassiska grekiska maträtter såsom bifteki, mousaka och paidakia med tillbehör.

"Greken runt hörnet" ligger på Söder, närmare bestämt på Tjärhovsgatan 43. Är du turist eller en inbodd stockholmare som aldrig varit där så besök den vet ja!





Kommentarer
Postat av: Martina (tävla gärna hos mig)

Men! Nu blev jag ju sugen på bifteki ju! Fy dig!

2011-03-09 @ 21:35:15
URL: http://ytterligare.blogspot.com
Postat av: Britt

Tack för tipset! Har också bekanta i Stockholm som jag besöker några gånger om året. Ska höra om de varit på "Greken runt hörnet". Tror nog att jag kan planera in ett besök där. Kan bli i april tror jag.

Postat av: Gardeli

I like your website. Good job.

2011-07-04 @ 10:28:30
URL: http://gardeli.blogetty.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback