Hur gick det?

Jag tog ju bussen imorse till sjukhuset. Jag skulle vara där 8.20 och kom fram till vårdcentralen 7.55. Då var det redan mycket folk i väntrummet. Jag var nog yngst. Eftersom labbet äntligen fått tummen ur och flyttats till samma lokal så var det naturligtvis lite folk som skulle dit också. Jag satt längst bak så jag hade överblick över alla. Alla dagstidningar var upptagna så där satt jag och höll på att somna, tiden gick och där satt jag i 45 minuter från det jag kom. Äntligen plingade det till och det var min tur att få komma in.

Jag fick en vad jag tror tysk eller dansk läkare, om ni tycker att Danny upprepade "In the club" många gånger (46) så var jag nog inte långt efter med mitt "va?"för jag fattade inte mycket av vad han sa, jag är ju hörselskadad med hörapparat så han såg ju den men inte fan pratade han högre eller mer svenska för det. "Va?" är nog det mest svenskaste ordet han kan from idag.

Han kollade blodtryck, det var bra, han kollade mitt hjärta och det var ju också bra, lyssnade på lungor, ja det var likadant där. Sen fick jag order om att gå till labb och ta prover. Jag har inte så många synliga blodådror så det är likadant varje gång, dom pickar för att få fram nån, tar andra armen, pickar ännu mer, och försöker med första igen, japp DÄR fanns det nåt, det rinner inte så fort men det funkar.

Jag fick en mugg som jag skulle gå till toaletten med, jag var aspinknödig men kunde ju inte fylla hela den, kanske skulle ha beställt en tillbringare istället? När jag ställde muggen i luckan där..så stod det redan två muggar där. Nu stod mitt namn på muggen men ändå, hade jag varit 14 år och hetat Bertil så kanske jag hade jävlats och hällt i mitt i en annan och tömt den tredje muggen i min egen. Men det kanske inte skulle stämma så bra om det skulle komma fram till att jag nu hade nån manlig sjukdom. Då är det nog inte bara blåsan det är fel på enligt dom!

Ja det var väl allt för nu.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback