Sanna ångrar sig

Ja då fick vi se Sanna Redsäter lämna Big Brother igår, hon visste inte att hon var nominerad förrän livesändningen då hon blev straffnominerad för att hon öppnade en nödutgång i veckan. Dom andra två, Nicky och Katerina hade ju förberett sin utröstning i alla fall.

När det stod klart att det var Sanna som blev utröstad så tog det knappt 10 sekunder så var hon i studion. I huset lämnade hon Rodney som hon förlovade sig med efter 12 dagar. Nu undrar jag, vad är det med årets deltagare? INGEN som blivit utröstad har tagit sig tid att säga hej då till nån. I tidigare säsonger är det nästan så produktionen fått påminna om att ta sig ut ur huset snabbt och nu är det dessutom kortare väg att gå.

I veckan har Sanna gått till bikten och bett om att få komma ut och nu "tänkte" hon inte och ångrar sig. Hon trivdes till slut som hon säger i artikeln. Förhållandet med Rodney vet hon inte alls hur det blir. Nu ska jag inte säga så mycket för ingen av oss vet hur det är i huset, det har vi ju sett då två av deltagarna betett sig konstigt. Men folk verkar vara mer än kokolainen i år än andra år, eller?

Själv ville jag nog gärna att Katerina försvann därifrån, jag får tinnitus av hennes röst snart!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback