Ska dä behöva ta en sån jävla tid?

Det var bestämt att jag och Annelie skulle iväg och handla. För mig hade det räckt med Willys men Annelie är en människa som inte nöjer sig med ett ställe tydligen. Netto, Willys och Lidl blev det. 2 timmar tog det. Min stad är inte stor så det är inga stora avstånd mellan dessa affärer. Nej då, såsa såsa såsa. "Har du ätit denna?!" Annelie höll upp massa saker men efter att glott på dom i en halv minut så fick dom hamna på hyllan igen. Jag sa att jag kunde sitta i bilen medan hon gick in till Lidl för jag behövde egentligen ingenting därinne, "Du gör så fan heller!" Så det var bara att följa med, det resulterade i ännu mer varor. Hon är dyr i drift den där tösen.

På Lidl fick jag ett sms från min dotter som jag först inte trodde var från henne, jag riktigt hörde det desperata i hennes röst: "Ne nu har jag letat någon ny blogg att läsa sen många timmar tillbaka!! Och varit inne på alla jag redan läst ett antal ggr (inkl. din!). Nu får det ta och hända något här. Så uppd. nu nu nu!" Hon ringde nån minut senare och hon har riktigt tråkigt, eller hade. Så Emelie, nu har jag uppdaterat, gladare nu?

Påminn mig om att aldrig åka och handla med Annelie igen snälla!



Årets första påskmust är inhandlad, Gött mos!



Kommentarer
Postat av: Anna

Men Sune.... nu hädar du i min bok... man köper ingen annan must än Apotekarnes... Skäms på dig! Ingen annan är värd namnet!

2011-03-24 @ 20:44:41
URL: http://filipochjag.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback