Skitprat!

Nog för att jag brukar vakna tidigt men idag var det lite väl tycker jag. Jag vaknade första gången kl 5 av att ett hårstrå kittlade min snok från snarkmasken, jag stängde av den, blåste i masken, satte på mig den och satte på maskinen igen, när jag vaknar så vaknar mina organ också till liv också denna gång. Jag somnade i alla fall om en stund, sov en timme sen började med halsbränna som sen fortsatte med bubbel i magen och då menar jag inte champagne. Mera bubbel och tjofräs, av med masken fort som fan, snubblade på täcket som hade åkt ner på golvet, åkte nästan in i väggen men fortsatte mot toa. Kan säga så här, jag är JÄVLIGT glad över att jag köpte toapapper häromdagen och inte tänkte göra det idag. Thank gooood liksom! Nu bubblar det i magen och jag har nog tömt hela mitt maginnehåll. Hungrig som en ...(ja ta vilket djur du vill här) men äter jag så får jag ändå inte behålla det.

I måndags skulle Annelie komma med mina potatebullar som jag beställt men hon fick förhinder så det får bli ikväll istället. Som jag har längtat...efter mina potatebullar. Ja okej, efter Annelie också såklart eftersom hon är som en frisk fläkt i mitt liv. Hon är ju inte tråkig om man säger så. Man stänger alltid dörren efter henne när hon går med kramp i käkarna. Rolig var ordet!

Det var meningen att jag och Ewa skulle till grannstaden idag för att hon fått låna en bil men jag vågar inte åka någonstans med min sketna mage!



Kommentarer
Postat av: Frogprincess

Aj då... hoppas att den lugnar ner sig snart.

2011-03-30 @ 11:11:09
URL: http://frogprincess2.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback