Uppe med tuppen

Inatt somnade jag runt 2.30 efter att ha "pratat" med människan från det förflutna på qx i några timmar. Tiden rann iväg för att vi hade så kul, det var då jag kom på att jag skulle upp kl 7 idag.

Carro är sjuk och Magnus jobbar nätter och lille Oliver 2 månader behövde blöjor. Hon frågade på FB igår om någon kunde vara så gullig och köpa blöjor och snäll som jag är och brukar i vanliga fall ändå vara vaken runt 7 så erbjöd jag mig. Jag har inte handlat blöjor på 21 år kan tilläggas. Det var en utmaning på något sätt. Men jag visste vad dom hette och jag visste vilken siffra det skulle vara på men hade ingen aning om att det fanns två olika paket, ett med 62 blöjor i och en med 96. Jag chansade för att smsa Carro och fråga ville jag inte för hon brukar ha en smssignal som bara vrålar ut rockmusik och jag såg framför mig hur hon låg i sängen bredvid sin nyss hemkomna och precis insomnande sambo och smset vrålar. Jag ville inte riktigt ta konsekvenserna för det kände jag så jag köpte den med 96 i, räcker längre om inte annat.

Så här allvarig och söt var Oliver, enda gången han skrattade var när jag sa att jag skulle gå. Schysst kille det där men I´ll be back! Josefine var på dagis så henne fick jag inte träffa men jag ska upp i veckan när Carro blir lite bättre för att lämna doppresenten som jag hade köpt men inte kunde lämna i söndags på dopet.



Eftersom det är bar mark på gatorna så tog jag cykeln och blöjpaketet satte jag på pakethållaren. Ja varsågoda Pampers för gratis reklam!




Kommentarer
Postat av: Wiilow [Foto Tankar Känslor]

vilken goding!



och vilken bra vän du är som ställer upp så.

21 år sedan vid blöjköp, det var snipbbar då va ;)



Kramar

2011-03-08 @ 16:29:36
URL: http://wiilow.blogg.se/
Postat av: Martina (tävla gärna hos mig)

Åh gud snibbarna! Attans vad skönt att man slipper hålla på med sådant nuförtiden!

Minns att syrran hade snibbar till sin yngsta och han är 20 år nu.

2011-03-09 @ 21:34:11
URL: http://ytterligare.blogspot.com
Postat av: Britt

Snibbar och tygblöjor och virkade...eller var det mamma som virkade sina bindor själv...det känns skönt att det även forskas på blöjfronten. Jag som jobbar på förskola vill ha det så enkelt som möjligt när det gäller blöjbyten...eftersom jag kan ha 10 barn att byta på 3 gånger dagligen!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback