A naked loser




Jag suger getpung på kortspel, fråga mina polare.

Jag spelar inte poker, än mindre klädpoker, eller ja, ingen har frågat mig och det är nog anledningen också. Att dom VET att jag inte är bra på poker och då måste dom se mig plocka av mig plagg efter plagg och vem vill se en strandad val liksom, inte dom! Kanske om dom verkligen försökte lära mig hur det går till så att jag inte tappar ett enda plagg, DÅ kanske dom skulle fråga men i nuläget så nej tack!

Klädpoker hette det i min ungdom men nu kallas det tydligen också strippoker, är det då man ska se så sexig ut som möjligt när man slänger av sig strumporna som mormor stickade som går i färgerna rött, rosa, lila, brunt och orange? Eller när man slänger av sig den där malätna t-shirten som det med svag text står "Öl byggde denna kropp" på? Eller kanske dom slimmade jeansen som det tog två timmar att få på på morgonen och nu är lika svårt att få av?

Jag skulle ju för sjutton se lidande ut och vad skulle då inte övriga spelare göra? Dom ba "Ta den tid du behöver gumman", eller "Vi kan titta bort om du vill?".

Man kan tydligen spela klädpoker på nätet också, mot virituella människor men det kostar. För varje gång modellen förlorar tar hon av sig ett plagg, om du förlorar så behöver du inte ta av dig några kläder (till vilken nytta liksom) utan du förlorar bara insatsen.

Men sen kan man också spela mot sina vänner eller okända personer på nätet och använder då sig av sina egna webkameror.

Vill ni läsa lite mer om hur klädpoker eller strippoker går till och dess historia? Gå då in på länken som jag angett två gånger tidigare.

Vi kanske syns i nåt spelrum på nätet? Ja när jag först gått ett år eller två på en kurs då vill säga!




Kommentarer
Postat av: Fröken Frodig

Jag brukar hota med att klä av mej på fester! Typ "om du inte spelar den låten nu så tar jag av mej allt!". Har inte blivit av med så mycket som en socka än så länge ;)

2011-05-05 @ 15:14:30
Postat av: unkipunki

Ja gode gud så mycket dumt vi kan hitta på, klädpoker på nätet! Haha. Jag står över.

2011-05-05 @ 21:48:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback