Fredagen den 13e

Ja herregud, jag skulle nog ha stannat hemma i sängen hela dagen när jag har facit i hand.

Först när jag gick upp trasslade jag in mig i täcket så slog jag huvudet i elementet, en jättebula uppenbarade sig. När jag öppnade sovrumsdörren hade någon av katterna slagit sönder  en lampa som stod på hallbyrån. Jag suckade, sopade upp skärvorna och när jag skulle knyta påsen råkade jag få en vass kant i hela handflatan, blodet rann och jag stod just då på hallmattan så det blev fläckar. Jag gick ut i badrummet för att vira runt en blöt handduk runt handen då kom Iza inrusande, fällde mig så jag slog bakhuvudet i handfatet, en stor bula där också.

När jag väl kom utanför dörren för att jag och Ewa skulle till stan såg jag en svart katt, jag mindes inte hur skrocket var så jag spottade tre gånger på den varav matte kom ut och såg det, klappade till mig så jag nu har ett stort rött märke på kinden. När jag skulle prova ut ett par solglasögon gick den spegeln sönder.

När jag kom hem så hade jag glömt att stänga av och dra ur strykjärnet och någon av katterna hade hoppat upp, puttat ner den på golvet så nu är det en trekantig brun och bränd fläck på parketten i köket. Jag suckade igen och förbannade den här dagen så jävla mycket!

Nu när jag skulle sätta mig framför datorn så hade Nogger tuggat sönder min laddarsladd så jag inte fick i den i datahålet, jag fick krupp!


Ja så låg jag och fantiserade i sängen, sen gick jag upp och än har ingenting hänt.

Tacos hos Ewa om ett par timmar, mums!




Kommentarer
Postat av: människanfrånförr ;)

ska ta me hjälm, armbågsskydd, skottsäker väst, suspendoar, knäskydd o kängor me stålhätta till Dej, gumman..! ;p

2011-05-13 @ 22:42:22
Postat av: Sune...the girl

Svar till människan från förr: Jaaa perfekt ju, kan nog behövas ;)

2011-05-13 @ 22:44:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback