Hello strange morning!

Jag vaknade, kände mig rätt utvilad, hade fått ett sms av "människan från förr", log, svarade och gick sen in på FB via mobilen. Folk från min stad hade skrivit att det hade kommit snö. Jag gick upp för att dra upp persiennerna litegrann, konstaterade att dom hade rätt men det var snö som inte skulle lägga sig. Jag log igen, gick till toaletten och släppte nog flera liter. Satte på datorn, det är här mitt humör ändras!

Detta kommer då upp, den höll på i en evighet och inte fan startade den. Jag startade om den och fick då upp detta!

Detta fick jag även upp igår morse men då startade han som vanligt i alla fall. Datorhelvetet är 4 månader, mer ska han väl klara eller?

(5 minuter senare). Datorn startar men det är nåt som fattas, tittar... (munnen som en fågelholk), det är ett program som jag tog bort igår som fattas! Det har kommit tillbaka och denna gången är den mer envis, helvetet försvinner inte! Den klamrar sig kvar i kontrollpanelen, den vägrar flytta på sig! Jag installerade det i förrgår för att försöka scanna min dator med nåt annat, det är säkert det som har ställt till med oreda i min stackars Acer.

(En kvart senare). Yes! Yes! Yes! Just nu är jag så otroligt glad över att jag inte sålde min stationära dator plus att jag är så förbannat envis! Jag gick ut på nätet och sökte på programmet som också verkade envis, eller ja, jag sökte på hur man kan ta bort skiten. Jag hittade ett forum och där hade en kille haft samma problem, fick en länk, man skulle ta ner ett program och vips så skulle det oönskade programmet försvinna och JAAAA det försvann! Jag har startat om datorn och visst är det borta, min Acer är nu som ny igen. Thank god!

Det blir nog en bra dag after all!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback