Hyllorna är äntligen på plats!

Jävlar i havet vad pappa och jag har fått slita. Att säga att hyllorna skulle vara på plats på tiden under en timme kunde vi ju totalt glömma.

Första hyllan gick bra för dom som bodde innan mig hade haft uppe en likadan i vardagsrummet dock lite lågt men synd att göra nya hål så det får la gå.

Andra hyllan höll på att åka ut genom balkongen, att hålla i fästet plus att man har ett vattenpass från år 1763 eller nåt är ingen bra kombo. Ingen av oss såg riktigt vart bubblan var. Jag tyckte jag såg rätt och pappa hamra till ett hål. När han höll i fästet och jag gick och tittade om det var rakt var det just precis tvärtom, ja om man nu inte vill att sakerna på ska KANA ner vill säga. Kolla igen med vattenpasset och hamra till ett hål. Skitbra! Borra, borra, borra, shit i väggen fanns det en sten eller nåt liknande för borren bara kanade uppåt och inte inåt. Testade att borra dom andra hålen och det gick ju något bättre. På med hyllan och ...satan vad det lutade! Bort med hyllan, bort med skruvarna, hämtade en kniv och fick karva i pluggen för dom var inte jämna, sketna tapeter av papper gjorde att det nu ser ut som tapeterna varit uppe sen kriget.

Till slut gick det i alla fall, ja efter en si sådär 40 minuter.

Tredje hyllan är mot badrummet och där gick det ju bättre. Tadaaaa, 2 timmar senare alltså så var allt uppe men shit jag hade aldrig klarat detta själv helt klart. Många moment.


Ja det blev lite provisoriskt  så länge men detta är hyllan i vardagsrummet med dom fina bokstäverna jag fick av dottern i julklapp, ska kanske köpa ett extra O till och byta ut det mot E:et? Coolt ju.

Dom andra hyllorna är nakna än så länge så det behöver jag inte ta kort på än tycker jag.



Kommentarer
Postat av: Doris

Jättefina hyllor men det var ju väldans vad ni fick slita för att få upp dem !

Önskar dig en skön helg, kram.

2011-06-04 @ 04:57:36
URL: http://farmordoris.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback