Inte en dag för tidigt

Imorgon ska det ske, imorgon ska det verkligen ske! Min käre pappa kommer till mig och ska sätta upp mina hyllor! Yaaay! Det är ju bara ett år sen som jag flyttade in här. Ja jag vet att det inte var länge sen som jag köpte hyllorna men det är en annan hylla som ska upp i vardagsrummet som han inte fått tummen ur att få upp.

Det var meningen att jag skulle klistra på röd film eller nåt liknande på dom men jag skiter nog i det så länge. Tröttnar jag på dom vita så får jag köpa filmen senare, huvudsaken är att hyllorna kommer upp så det inte ekar mellan väggarna när "människan från förr" kommer på torsdag. Det är ju helt tomt på väggarna här nu så det ska bli helt underbart att nåt kommer upp.

Idag var jag och Ewa nere vid hamnen och där satt vi ett tag, det varmt och skönt sen blev vi rastlösa och gick, när vi hade kommit halvvägs så kände jag att jag nog måste raska på lite för då var det en halv korv på väg ut från anus, vad för korv kan ni ju gissa själva. Gissa dock inte på en falukorvsring. Jag hann hem och fy fan vad skönt det var!

Ja det var väl allt för idag. Godnatt!



Kommentarer
Postat av: Martina

Du och dina utsöndringar haha

2011-06-02 @ 10:18:57
URL: http://ytterligare.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback