Men ge upp gubbstrutt!

I flera år hade Harold Camping kommit fram till att 21 maj 2011 skulle jorden gå under i form av en jordbävning. Han har stått fast vid det datumet, istället för att räkna om och räkna om så hävdade han att detta var datumet då människorna skulle sluta att existera. När det inte blev nån undergång så satt han på ett motell med frugan och räknade om, men se på fan, han HADE räknat fel, på hela fem månader. 21 Oktober är nytt datum men det är bara en sorts människor som far upp till Sankte Per och förväntas komma in och möta resten av folket som slutat existera för länge sen.

Herregud, kan inte bara gubbstrutten ge upp? Men se där ja, det har han ju, han slutar predika om händelsen och hans radioprogram ska bara spela kristen musik fram tills dess. Congrats, tur man inte har den kanalen.

Men om nu Mayafolket har förutspått att jorden ska gå under den 21 december 2012, kan det inte vara samma då?

Det borde nästan vara straffbart att få en hel värld att tro att jorden ska gå under, eller ja, inte alla men, JAG trodde inte på det men däremot han Fitzpatrick som tog alla sina besparingar för att köpa annonser och varna på så vis. Ja jösses, är dessa två släkt tro? Inavel?



Kommentarer
Postat av: Britt

Sedan undrar man vems 2012 mayaindianerna menade? De kristna, muslimerna, buddisterna eller någon annans tideräkning?

2011-05-28 @ 20:34:35
URL: http://brittsbetraktelser.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback