Nämen oj då!

Igår var det en sån där oplanerad dag och kväll. Under dagen var det meningen att jag skulle sitta på min balkong och sola, det höll i en kvart sen pratade jag i telefon med Ewa i 1.5 timme. Vi bestämde att jag skulle hem till henne och bara vara.

Jag gick dit, vi satt på balkongen och drack en öl och pratade massa bajs. Sen tog jag upp en tjej på FB:s chatt och frågade om det blev utgång men hepp hon skulle sitta hemma. En kvart senare tog hon mig på chatten och frågade om vi skulle ut, där och då bestämdes det att vi tydligen skulle till krogen, hon skulle då höra av sig, jag gav henne mitt nummer och en halvtimme senare ringde hon och sa att hon skulle vara hos oss 5 minuter senare. Vi har aldrig festat ihop tidigare, bara setts ute några gånger. En härlig och frisk fläkt måste jag säga!

Vi gick ut och helvete vad folk! Jag och Ewa var ju inte så onyktra men jag blev bjuden på drinkar och en öl av en person. Herregud drinkar har jag aldrig råd att köpa. Jag tror jag senast köpte en "Piggelin" någongång i början av 2000-talet eller nåt. Nu var det nåt som en bartender bara blandade i åt mig. "Gör en tjejdrink!" sa personen och jag och bartendern började asgarva. Hon vet ju att jag är ju inte en typisk tjej liksom. Men god var den i alla fall. Fråga mig inte vad den kallades för.

Idag är jag inte så värst bakis och jag minns ALLT! När hände det senast då? Ingen aning, det var nog också i början av 2000-talet eller nåt.

Solen skiner och idag blir det nog solning på balkongen!


Kommentarer
Postat av: Martina

1,5 timme i telefon för att komma fram till att man ska ta och träffas istället. Hmm ja, det låter som den gamla goda tiden det haha

2011-05-08 @ 12:44:29
URL: http://ytterligare.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback