Plötsligt så händer det!

Ja ni vet att jag tjötat om att jag velat ha IKEAs röda lackvägghyllor sen i julas då jag fick presentkort av mina föräldrar just för att kunna köpa såna. Och ni kanske också vet att IKEA slutat att sälja just röda! Jajjemensan, så typiskt så.

Nu såg jag på Facebook att en fd jobbarkompis ska dit på lördag för han ska flytta hemifrån (igen) och då ska han ta med mor sin och åka dit. Jag såg min chans och frågade om han ville göra mig en tjänst, svaret blev först: "Sune - hahahahah vad skulle de vaa?:)"  Kul kille liksom men när han fick klart för sig vad det var jag ville så gick det så bra så. På lördag morgon ska vi träffas utanför mig och jag ska överlämna presentkortet. Det ska ske, det ska banne mig ske!

Lite onödigt att låna bil, kasta in bensinpengar och sen hämta två hyllor enbart, vi har 13 mil till närmsta ställe så när någon annan ändå ska dit så. Han skulle själv ha lackhyllor så det blir ju kaniners, då behöver han inte sucka för att han måste gå ett ärende bara till mig liksom.

Jag får ta vita och försöka hitta nåt rött att klistra på istället för jag vill inte ha vita, lite trist på svarta tapeter tycker jag. Jag vill ha lite färgglatt!

Så på lördag kväll har jag mina hyllor äntligen! Ska ner i morgon på stan och glo om jag hittar nåt rött att klistra på.

Håll tummarna!




Kommentarer
Postat av: lotta

Kolla på colorama om dom har röd sjalvhäftande plastfilm. Annars kan dom säkert ta hem. Jättesmidigt sätt att förnya på.

2011-05-12 @ 21:04:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback