Torsdag igen

Ja då har det gått ännu en vecka sen förra torsdagen då, fasligt fort går det och det är vi ju glada över eller hur? Precis! Idag är det en vecka kvar, 7 dagar kvar tills "människan från förr" kommer. Herregud vad fort det har gått trots allt.

Idag ska jag till glasbanken för att köpa en öl eller 5 då det imorgon är dags att gå in i dimman med goa tjejer för att fortsätta och parta på Statt. Det ska bli grymt kul och det är la en himla tur att jag bor på krypavstånd eftersom jag tydligen ska dricka för två stycken till. Kan dom inte bli nykterister bara den här helgen? Ja så jag slipper dricka för dom menar jag. Får la se hur det går med det där. Tar dom fram tratten så är det dags att skylla på att jag hade lovat grannen att vara med på hans vandrande pinnedressyr!

Får se förresten om det regnar i morgon förmiddag för det är då jag ska fläka ut mig för fotografering. Ja det finns dom som gick på när jag skrev häromdagen att jag skulle fotas naken av en blind fotograf. Herregud det finns folk till allt verkligen. Men nej då, jag ska ha kläder på mig och ingen av fotograferna är blind och det är ingen utställning för blinda heller. Dom ska fota mig för att, ja jag vet inte egentligen men lite nya kort har inte skadat nån att få och absolut inte av två duktiga och riktiga fotografer! Kanske jag kan använda något av korten till att göra en ny header, eller vad säger du Wiilow? Här harklar vi lite då.


Vill du också bli en Buzzador och få chansen att prova på saker och "buzza" för dina nära och kära?

https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=Sunethegirl Om du vill veta mer innan du bestämmer dig kan du följa den här länken: http://www.buzzador.com?refstr=Sunethegirl&lang=SE



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback