1:a advent

Vid den här tiden förra året satt jag och njöt av att det första ljuset i staken var tänd, tittade på alla stakar i fönstren som lyste så fint. I år... gör jag inget av det. Vi kan säga så här, jag har ingen julkänsla, jag har heller inte några adventsljusstakar som fungerar! Ute blåser det halv storm och det regnar (tror jag). Jag tog fram stakarna förut och inte en enda fungerade, vad fan är oddsen på det? Japp jag har testat i flera kontakter, dom lyser inte bättre för det så i år ska jag helt enkelt skita i det hela. I vardagsrummet lyser däremot en stjärna i fönstret. Så dom där tre bockarna Bruse eller dom tre visdomsmännen eller hur det nu var kan hitta hit.

Man undrar ju varför dom inte har GPS numera, lite gammaldags att följa stjärnorna numera tycker jag. Och förresten så har jag inget barn här som dom där tre Thomas Di Levaliknande männen kan bara gå förbi mig och gå till nästa trappuppgång för där har dom en bebis, dock heter han inte Jesus utan Walter.

Men vill ni nu uppleva lite julkänsla från mig och en adventsdikt så kan ni läsa ett tidigare inlägg som jag skrev förrförra året. HÄR hittar ni det.




Kommentarer
Postat av: Doris

Julkänslan uteblir helt och hållet här också och ändå har vi massor av snö och smällkallt ...

Önskar dig en skön Andre advent, kram.

2011-12-04 @ 03:31:06
URL: http://farmordoris.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback