En hängiven läsare

Jag blir lite full i skratt ibland för det finns någon eller några som bor någonstans i Sundbyberg eller i närheten som tittar in på min blogg ungefär en gång i halvtimmen från eftermiddag och fram till kvällen. Ibland bara några sekunder men ibland också hela 55 minuter. Jag måste bara fråga, du där, hur mycket suckar du varje gång du går in och ser att det inte blivit fler inlägg sen du var inne sist? Hur många inlägg i timmen vill du att jag ska skriva?

Ja detta blev ju ett inlägg till en enda besökare och det var väl inte meningen, självklart har jag fler besökare men det är denne personen som jag märker i statistiken eftersom hon/han går in och ut ofta.

Jag är naturligtvis glad över att någon lägger ner så mycket tid på att glo på min blogg, ja alla ni läsare är ju faktiskt skyldiga till att jag fortsätter. Skulle jag bara ha 3-4 besökare varje dag så hade det inte varit så kul att fortsätta måste jag säga.

TACK!



Kommentarer
Postat av: Martina

Inte är det jag iallafall haha

För att göra det hela lite "läskigare"...han/hon kanske bara går in och får sig en dos av fotona på dig då och då under dagen ;-)

2011-11-28 @ 22:12:23
URL: http://ytterligare.blogspot.com
Postat av: Lairama

Hmmm... bor inte i Sumpan, men på sista tiden har jag varit in på din blogg både en och jättemånga gånger om dagen. Helt utan onda avsikter :)



2011-11-29 @ 20:44:28
URL: http://lairama.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback