Fredagens rapport så här långt

Jag somnade 00.31 inatt tror jag, kan ha varit 00.32 också, är inte helt säker. Jag har sovit något bättre inatt men vaknat några gånger, dock utan toabesök men med ryggvärk. Det är nu jag gärna hade velat ha nån bredvid mig i sängen som jag kunde putta på och säga att människan ifråga skulle massera tills jag somnade (finns det såna?).

När jag vaknade sista gången så stod klockan på 6.08 och efter att ha känt efter ordentligt så satt medicinbollshelvetet fortfarande fast i halsen, ingen jävla gymnastiksal som kan komma och hämta den snart eller?!

Jag kollade Facebook i mobilen (som alltid när jag vaknar), jag läste igenom alla inlägg och fick då se det efterlängtade inlägget av en blogg och Facebookvän, ÄNTLIGEN har hon blivit mamma efter att ha fått gå över tiden med mer än en vecka. Hon var på MVC igår och dom satte upp en tid på onsdag för igångsättning om det inte sattes igång av sig själv och se på trissor, det gjorde det! Vet ni vad jag gjorde när jag läste det? Jag bölade, japp, jag bölade av glädje såklart, glädjen över att min vän och hennes sambo äntligen blivit föräldrar, SOM dom har längtat!

Jag har följt det hela i över 9 månader, sista två månaderna har hon (mamman, vågar inte skriva vem det är innan hon gett mig tillåtelse till det) skrivit både på bloggen och på Facebook hur han jättegärna kunde komma ut nu, japp det har varit en han så länge...dom tog reda på det. Skriver heller inte ut namnet men kan säga så här, det är nog inte många i Sverige som heter det. Nej han heter varken Bin Laden, Pinacolada eller nåt annat hemskt.

Detta fick mig att inse att blev jag så rörd och glad över hennes/deras skull, folk jag aldrig träffat, hur FAN kommer jag då reagera den dagen mitt första barnbarn kommer till världen? Jag kommer att göra hela Vänern djupare, var så säkra!

Grattis än en gång, du vet vem du är! <3

Hur mår jag då? Jag mår sådär, febern är borta, värken i kroppen är också väck, ja det är i stort sett bara halsen som bestämt sig för att bråka med mig. Jag åkte inte till jobbet idag heller just för att jag vill vara helst frisk först så jag inte blir liggandes igen. Ja det var rapporten så här långt.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback