High five!

Igår bäddade jag rent samtidigt som jag bytte ut en madrass. Den jag hade brukar vara bättre än originalet, dock 15 cm bredare men för min rygg har den varit bättre. I alla fall, jag bytte ut den mot originalet då. Jag la mig 1.52 och släckte lampan. Just i den sekunden somnade jag och vaknade första gången 9.10! Fattar ni eller? Inget ont i ryggen. Fan vad gött! Eller också var kroppen så jävla trött att den var bedövad eller nåt.

Halsen då? ÄNTLIGEN har någon gympasal hämtat medicinbollen, dom skulle väl ha nåt 70-talsjippo där gamla gymparedskap skulle användas, det tackar vi för. Dock släpade dom nog bollen genom halsen och upp för det rispar lite när jag sväljer men hey, bollen är borta! Jag är hes istället, skit samma liksom. Folk blir nog glada ikväll att jag håller lite käft. Dock är inte jag den som pratar mest, nämner inga namn.

Ewa tog mig på chatten på FB i torsdags och skrev att hon ville tipsa mig om att gå till systemet på fredagen för på lördag (LÄS IDAG!) är det stängt. Jag gick dit igår men undrar hur många som inte tänker på att det faktiskt är röd dag idag. Lite småfniss på det tycker jag eller hur? Precis!

Sune is back!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback