Mitt bidrag

Det är flera av mina bloggvänner som väntar barn. Dom visar upp kort på magar, gulliga bilder, bilder där dom ritat hjärtan på magen, mysiga bilder där dom till och med har tagit kort när deras hund står med tassarna på magen och bara väntar på att "lillebror" ska komma ut.

1988 var jag själv gravid. Jag kommer inte ihåg en endaste gång att jag tog såna kort. Det var en bebis i min mage klart och slut.

Hittade två kort. Jag är 18 år och nyss flyttat hemifrån och direkt ihop med dotterns pappa (just för att jag var gravid).

Sune 18 men ser ut som...17 eller 12.

 

8:e månaden och händerna i fickorna, hur mysigt som helst..eller inte.

 

Hade jag däremot fött henne idag så hade jag varit likadan som mina bloggvänner tror jag. För jag mådde inte illa en endaste dag, kände knappt av att jag var gravid. Hon sparkade, det gjorde hon, hon gjorde också så att jag knappt kunde andas. Jag kunde vakna på sidan och att det var alldeles tomt på höger sida av magen, då bestämde hon sig för att lägga sig på madrassen hon också. Sånt minns jag. Jag hade en otroligt lätt graviditet och en lika lätt förlossning. När hon föddes sov hon mycket, sov till och med när hon skulle äta. Sov oftast hela nätterna redan från början. Skrek inte på morgonen, hon var bara..vaken. Hon växte upp och var glad för det mesta. Sen kom tonåren...då var det slut med det lugna ett par år.

 

Men ja, detta är mina bidrag till gravidmagar.

 

 

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Skitkorven

Saknar den tiden! men saknar ännu mer min son <3 Måste vara grymt att ha en dotter & att ha dej som mor!

2011-11-01 @ 14:28:07
Postat av: jeanette sandelin

1988 var jag oxå gravid - bidde en pojke d 2/9.

andra graviditeten och sen blev det tre till!

hej och hå.

två helt smärtfria förlossningar: nr 2 och 4.

nu har jag ett barnbarn!

melvin 3 år ♥

2011-11-01 @ 16:47:41
URL: http://jeanettes.bloggo.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback