På rygg

Vad tror ni att jag har gjort hela dagen då? Just det, legat på rygg totalt hela dan, i sängen med datorn på låren, inte orkat laga mat ens, för bakis, halsbrännan från helvetet och en huvudvärk som inte ville släppa, små jävla fula gubbar innanför pannbenet. Usch säger jag bara, jag måste köpa ny Bamyl på torsdag helt klart, just nu känns det lite som att jag aldrig mer ska dricka, det vet jag ju att jag kommer göra men låt mig nu få tro det...och ni också.

Jag har försökt sova lite men inte ens det orkar jag, då är det fan illa.

Jag är så glad att jag köpte en laptop annars hade jag inte varit på nätet alls idag, det hade kanske varit bättre vad vet jag. Då hade jag kanske till och med diskat i ren tristess. Eller ja, jag har inte köpt den, jag har en avbetalning hos min operatör. Bättre än tröskverket till stationär dator som är segare än kolan som fastnat i mormors löständer.

Jag längtar till i morgon då jag vaknar och inte är ett skit bakis. Ewa ville att jag skulle komma och festa idag också men icke, jag vill ha en dag på helgen som jag mår bra tack. Hon är ju aldrig bakis så, lyllos!


Kommentarer
Postat av: Britt

Jag är för gammal för att vara bakis på lördagarna också... ;D

2011-11-19 @ 22:47:35
URL: http://brittsbetraktelser.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback