Vad jag har gjort.

Det är sannerligen inte mycket jag har orkat göra idag. Jag har glott på Facebook, försökt sova, försökt ligga utan att det värker överallt. Jag gick upp och kokade potatis och sen värmde köttsoppa som jag slängde potatisarna i.

Till det satt jag upp en stund och tittade på "Sanning och Konsekvens" på play, helt slut efter maten så jag la mig igen. Glodde på Facebook igen, läste lite på Aftonbladet.se men det är så skrämmande mycket reklam där, snart är hela tidningen full av det.

Jag har sprungit på toa ett antal gånger, helt slut efter dom besöken så jag har bara slängt mig i säng igen. Letat efter febertermometern, jag har feber men vet inte hur mycket.

Det är vad jag har gjort hela dan. Ingen hit, tiden har gått sakta och jag vill bara bli frisk. Känner lite för fruktsallad med grädde men har ju inte en endaste frukt hemma. Så typiskt.

Blir hemma imorgon också för man måste vara feberfri en dag har jag läst.

Roa mig för bövelen! Nåt! Stå på händer, applådera med skinkorna eller gör nåt bara. Jag är uttråkad till max!



Kommentarer
Postat av: Martina

Usch stackare. Lika bra att inte veta hur mycket feber man har tycker jag....egentligen. För finns det någon som tar tempen så ofta som jag (på mig eller barnen - vid feber) så blir jag förvånad haha

2011-11-02 @ 21:35:54
URL: http://ytterligare.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback