Bonnläpp söker blygdläpp

Jag är en såpoperaknarkare, en person som trycker bort viktiga samtal kl 20 måndagar, onsdagar, torsdagar och fredagar. Nåde den som ringer då och stör! Förra veckan var det Idol för hela slanten så varken "Bonde söker fru" eller "Robinson" sändes men idag minsann, då jävlar blir det "Bonnläpp söker blygdläpp" igen, där ska jag sitta och tugga på två torra barkisskivor med 2 veckor gammal leverpastej och dricka fesljummen cappuccino.

Man måste ju få se om flatJohanna sticker in sin söta lilla tunga i en annan flatas käft liksom, det får man ju inte missa, jag kommer spela in det och stoppa bandet, spola tillbaka, spola fram och herrejösses vad jag kommer bliga på just det där. Uteblir det så kommer jag bojkotta programmet hädanefter. Herregud svenska folket måste ju för bövelen få se två tjejer kyssas, alldeles för lite sånt i teve..enligt mig då.

Förövrigt har jag en huvudvärk som heter duga som inte ens Bamyl kan rå på. Bamyl annars är det bästa som uppfunnits efter flatan anser jag. Japp så är det.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback