En rolig slump

Jag har fått många fler läsare sen några (läs tre) länkade min blogg i loppet av två dagar. Sånt är kul, inte bara kul, det är skitkul!

Jag läser numera alla tre bloggarna och igår kommenterade en av dessa att hennes son hade kommit hem på middag och då sagt till sin mamma att han hittat en blogg som gör att han skrattar varje morgon, hon kallas sig för Sune. Utan varandras vetskap har dom alltså hittat min blogg båda två. Vet inte om sonen har någon egen blogg men hans mamma har i alla fall den HÄR. Den är inte heller tråkig, hon har humor den där tjejen, kvinnan, mamman, äldre tjejen, äsch...bloggaren! Den tycker jag att ni ska besöka så har jag nog gjort hennes dag annars lär jag få höra (läs läsa) det efteråt alternativt få massa bajspåsar i brevinkastet!

Idag är det en sån där fin höstdag, vackra färger överallt, vinden har lagt sig, man blir varm i hjärtat och...äh jag är ingen romantiker, det är förjävla kallt ute, vintern väntas och jag hatar´t! Annars är det lördag, jag är ledig och dottern kommer på middag om några timmar, DET värmer i hjärtat om något.

Jag smsade henne häromdagen, lite sött sådär: "Hej, hur mår mammas bebis då?". Jag log och väntade nåt sött tillbaka. Hon smsade: "Jo det är bara bra, hur mår min gamle mor då?!" Sött så det förslår. Det är min dotter det, kan man sudda ut 23 år senare att jag står som mor till denna tös?









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback