Fler timmar

Jodå, jag lever, det gör jag allt.

Jag har ju gått upp i timmar nu, det märktes inte så mycket mer än att jag nu fick se vad mina jobbarkompisar trycker i sig till lunch. Jo men just det, jag höll ju på att glömma...nu när jag jobbar längre så kan jag ju göra så mycket mer på jobbet, det verkar inte finnas så många andra inne på kontoret, i alla fall så tror inte chefen det. Sune hit och Sune dit. Visst det är ju jättebra, för då kanske jag har en större chans att få en anställning....någon gång.

Det ska organiseras bättre med svep, fler backar ska inhandlas, det tyckte han att jag skulle åka och göra imorgon. Jag och någon mer uppsatt person kollade på nätet och men se där ja, backar som var MYCKET billigare på annan ort och vet ni vad? Den orten är samma ort som chefen bor i. Jättebra ju! Då slipper ju jag, chefen var dessvärre inte lika glad och tyckte inte alls att det var en så bra idé men försök att sätta dig över en som är lite högre upp, kan säga så här...vi vann!

Jag trivs förövrigt med att ha mer ansvar, jag gillar det, nu väntar jag bara på att få en egen bil, eget kontor och en fast anställning, nåja man får väl för bövelen drömma lite eller hur? Precis!

Efter jobbet cyklade jag till Josefine. Hon bad sin mamma smsa mig och fråga om jag ville komma upp på fika hos dom idag och självklart ville jag det, herregud, där hade Josefines mamma stått och bakat bullar hela natten, egenhändigt tryckta påsar som det står Pågens på också, duktigt!

Min kamera på mobilen är som en potta med skit men människan i den rosa klänningen är Josefine, "byssen" köpte hon på Astrid Lindgrens värld i somras.

 

 

Mamma Carro och lillebror Oliver fick också vara med på ett kort. Ja så ni inte tror att Josefine 3 år bor i egen lägenhet och fick husera där alldeles själv. Pappa Magnus har jobbat natt så han låg och snarkade som bäst i sovrummet.

Alltid lika kul att träffa dom såklart och så kul att se barnen växa, har alltid hänt någonting varje gång jag kommer upp. Sen sist har Josefine fått sitt hår avklippt av pappa Magnus, han jobbar vanligtvis på Volvo. Oliver har fått två "bissingar" i underkäken. Han var dock lika rädd för mig denna gång. Har jag horn i pannan eller?!

Ja det var väl allt för nu.

 

 

 


Kommentarer
Postat av: jeanette sandelin

spännande där med volvo-magnus som klippte håret på josefine. vad blev det? en 850, cross country eller kanske rentutav en amason? hi hi hi...

jobbar du på nån jävla ica eller?

jag menar en ica-handlare av idag jobbar hårt i fem år sedan kan han luta sig tillbaka för resten av livet... på backar svepta i sammet! av dig :)

trevlig läge!

2011-10-10 @ 16:59:15
URL: http://jeanettes.bloggo.nu
Postat av: Inna

Josefin verkar vara en smart blondin. Som ser till att du kommer på fika menar jag.



Fast anställning skulle sitta fint. Jag har lyckats krama mig fast på samma ställe i 7 år, utan fast anställning. Det gäller att göra sig oumbärlig =)



Stå på dig bruden!

2011-10-10 @ 19:10:25
URL: http://innas.se/blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback