Ja herregud

Det var liksom inte alls upplagt att jag skulle festa idag, jag var mer upplagd för lugn och ro, gå och lägga sig efter "Bolibompa" och sen vagga sig till söms direkt efter.

Så blev det inte riktigt. Jesus amalia. Upp och fixa öl, fixa till sig (det årliga julbadet som nu blir inställt eftersom jag tog det tidigare), hem till Ewa, häva i sig öl, vänta in folk och sen se väldigt snäll och beskedlig ut ( jag lyckas varje gång).

Två tjejer som kysste mig av egen fri vilja förövrigt, jo jag lovar, jag hade inte mutat dom med nåt faktiskt. Herregud vad alkohol kan göra med människor.

Sarah Hotnights var jag på men jag vet inte, det var liksom inte riktigt min grupp. Inga som jag skulle betala 200 kr för att se, nu gjorde jag ju det och ja, nä, det var inget för mig som sagt.

Dessutom var en toalett låst och T V Å  vakter kom in och ingen av dom hade nåt verkyg att öppa toan med. Dom är nog inte vana vid det liksom. Jag fick en tös till att kolla in så att ingen låg med huvudet före i toaholken. Jag gick ut och sen hem, jag hade gjort mitt för samhället, nu hoppas jag bara att få sova länge imorgon..


GOD NATT!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback