Kit Wahlgren

Natten till förra torsdagen nedkom Laila Bagge Wahlgren och Niclas Wahlgren med en son, det har varit ett hemlighetsmakeri vad sonen skulle heta. En del som visste om namnet tyckte det var ett konstigt namn.

Numera kan ju faktiskt barn heta både det ena och det andra. Tex så heter Sofia Wistam och Orups son Kid, Sofias andre son heter Texas, dock inte med Orup. Lennox heter den tredje sonen och sen har hon en dotter, Sindy, japp hon stavas så.

Så att Laila och Niclas son ska heta Kit tycker jag inte är ett dugg konstigt faktiskt. Kit är efter bilen i "Knight rider" ni vet, bilen som kom när ägaren sa nåt i en klocka eller vad fan det nu var. Undrar om deras son kommer vara så medgörlig också. Är det det dom räknar med kanske? Sätta röda lysrör i pannan på honom bara så är det slående likt.

Men att kalla Kit för en "Idol-bebis" tycker jag är fel. Det hade mer varit så om nu Laila och Niclas hade varit med som deltagare i programmet. Niclas har inget med Idol att göra mer än att han nu spritt sin säd i en i juryn.

Laila kommer att ha sonen med i kvällens program förresten. Hon har en egen loge och där kommer Niclas och Kit vara så Laila kan springa dit och trycka in ett bröst i truten på honom, ja på Kit....alltså.


Kommentarer
Postat av: Inna

Tack för denna upplysning =)



Att ge sina barn konstiga anglofierade namn brukar räknas som wt säger hon som givit sina barn de spännande namnen Johan, Sara, Christian. Men så har jag bondeblod i ådrorna också ;)

2011-10-28 @ 20:04:59
URL: http://innas.se/blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback