Ledig!

Idag känns det som lördag. Jag la mig sent..så sent har jag nog inte lagt mig på en vardag sen...ja sen sist tror jag bestämt.

Så kan det vara när man har skoj med folk på nätet, folk som är som en annan. Underbart!

Jag vaknade i alla fall runt 9 MEN jag låg kvar, med benen ihop massor för jag var pinknödig men jag ville inte gå upp, jag ville känna att jag inte behöver gå upp, men ja, för att inte väta ner hela sängen så fick jag gå upp då.

Katterna undrade varför jag inte hade gått upp 3 timmar tidigare, dunkade tassarna vid matskålarna och spände ögonen i mig. Sen när dom får mat så tittar dom på det och går. Alltså dom där två, dom är inte härifrån, en från Jönköping och en från en Halloweengård utanför stan, rätt möe utanför stan också. Den gården skulle få vilket spöke som helst att springa till skogs.

Men jag är ledig! Jag är ta mig fan ledig! Det är massa yaaaay på det ni! Jag ska väl fixa här hemma lite sen får vi se vad som händer med folk och fä runt omkring mig. Eller också bjuder jag in några som var i min dröm i natt. Jösses jag har bara drömmar om att tjejer är på mig, flirtar med mig och fan och hans moster, jag är alldeles vimmelkantig när jag vaknar varje gång. Men jag gillar´t som Annelie (hon med falukorven i pannan ni vet) brukar skriva.

Sa jag att jag är ledig idag?




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback