Nej tack!

Efter "Bonde söker fru" igår gick jag och la mig, 21.25 somnade jag sen vaknade jag, kände mig rätt pigg, blåsan var full och jag tänkte att ja, nu kan jag ju gå upp, tog mobilen och såg vad klockan var, 3.18! NEJ TACK!

Jag stoppade täcket mellan benen och somnade om på stört, rätt knepigt när jag inte var så trött men ändå. Nästa gång vaknade jag 4.38, alltså en minut tidigare än igår, nu hade blåsans morgonskift börjat, dom slog med hammare från insidan av röret, ja allt för att jag skulle vakna innan det skulle bli översvämning. Det var bara att gå upp det. Så nu är jag nypissad, nyduschad, katterna har fått mat, jag har bäddat och jag är halvklädd. No rush här inte.

Tänk om jag inte hade kunnat somna om där vid 3.18, vad hade jag gjort då? Spikat upp tavlor? Dammsugit? Slagit ut en vägg mellan mig och grannen? Inte vet jag men jag är glad att jag kunde somna om ska man väl säga, det håller nog grannarna med om också.

Ja det blir väl till att gå och sova efter "Robinson" ikväll då, eller också somnar jag vid 19 och ser programmet när jag vaknar 4.37 imorgon.

Häpp!


Kommentarer
Postat av: ChillyChick - Bebis i magen

jag önskar verkligen att jag hade kunnat somna om NU! kan jag få låna din somna-på-stört? Du får typ aldrig tillbaka den!



2011-10-13 @ 09:58:11
URL: http://chillychick.blogg.se/
Postat av: Martina

Men Sune! Är det inte pensionärer som brukar vakna supertidigt på morgonen....?! ;-)

2011-10-13 @ 10:00:10
URL: http://ytterligare.blogspot.com
Postat av: ChillyChick - Bebis i magen

Ja..! :D Hoppas att jag får vara ifred nu då!



Jag somnade om!! :D en timme tills han skällde igen men ändå. Så nu jävlar blir det dofthalsband!

2011-10-13 @ 13:51:37
URL: http://chillychick.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback