Släktskap

Det här med att få vänta, det är inget ärftligt.

Jag gjorde en magnetröntgen för min rygg för 2 år sen, då hade jag fått vänta i 8 månader.

För två veckor sen var min dotter hos läkaren för sin axel som knäpper och hoppar ur led, hon har haft det i några år, vi har varit hos läkare och hon har gjort en vanlig röntgen. Den läkaren för några veckor sen skickade en remiss. Min dotter ringde förut, hon hade fått en kallelse, hon ska till götet om en vecka, jo jag skrev, EN vecka!

Dessutom betalar dom sjukhusbesöket, hon står för resan. Jag fick betala både sjukhusbesöket OCH resan! Det här med tur, det är heller inte ärftligt. I alla fall inte för mig!

Men i alla fall så är jag glad över att hon äntligen ska få veta vad sjutton det är som gör att hon måste gå en annan väg med armen när hon ska tex sträcka upp handen och vara en duktig elev. Ja...när det nu begav sig. Nu är hon ju en duktig undersköterska.

Ja det var väl allt för ikväll. Godnatt. Nu ska jag sova...om jag har tur!

OBS. Om ni läser min dotters kommentar och inte fattar ett jota varför hon gormar om tre veckor så är det för att jag fattade fel i telefon och jag ville inte radera hennes kommentar utan jag skrev därför om inlägget.




Kommentarer
Postat av: Anonym

Ne mamma, nästa vecka ska jag dit! Alltså tog det tre veckor från det att jag var på sjukhuset tills det att jag ska till undersökningen. Det kallar jag bra sjukvård!! Mår sånt åt folket!

2011-10-21 @ 00:16:08
Postat av: Britt

Jag har märkt att sjukvården kan liknas vid ett lotteri..så det kanske är så att du har tur i kärlen men inte i spel?

2011-10-21 @ 10:58:31
URL: http://brittsbetraktelser.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback