Upp mä na´ bara!

Tjong i ballonga, nu sätter vi igång na´!

Det var exakt så mina organ tänkte när jag vaknade 4.39, exakt så. Blåsan var den som hade huvudansvaret att få upp mig och vet ni vad? Den har makt över mig, den.fick.upp.mig!

Jodå, så 4.41 fick jag helt sonika vika undan täcket, kliva upp, öppna dörren, nästan bli omkullsprungen av två katter som verkar ha sett inte bara ett spöke utan...två! Jag tömde blåsan och ja..sen var det ingen idé att gå och lägga sig igen, försök få ut två marodörer som en gång fått komma in i sovrummet ni, det är inte bara sura miner utan även klagosång på hög nivå, dom överröstar varandra och kallar mig både det ena och det andra. Jag ställde mig därför i duschen direkt och där vaknade jag till liv.

Jag går upp 6.15 i vanliga fall, i vanliga fall som sagt, idag är det ingen sån dag.

Nu vet ni om det inte kommer nåt blogginlägg varken före eller efter "Bolibompa", nu vet ni!

Godmorgon!



Kommentarer
Postat av: jeanette sandelin

sjuuukt morgonpigg är jag. dock ingen fler än jag själv som har glädje av det. därför helst inte sova borta. vad gör jag kl 05-09 medan värdparet sover...?

klart, kan ta med pw-skor och datorn. har de dessutom kaffebryggare så kan det gå med en övernattning. men jag är nog en av sveriges trökigaste. så hemmanörd som helst.

blogga eller inte - just i dag.... ok du får respit! men jag vill nog fasen höra av dig inom ett dygn iaf :)

tjolahopp!

2011-10-12 @ 12:56:17
URL: http://jeanettes.bloggo.nu
Postat av: Inna

Jag vaknade också supertidigt, men i mitt fall med en en annan kroppsdel som inte ville unna mig att sova ut. Hjärnan gick på högvarv. Ganska typiskt när jag har mycket att göra.

Jag kunde dock ligga kvar till 6.



Hoppas att dagen är bra.



Liiite kan du väl blogga. Snääälla.



2011-10-12 @ 14:16:17
URL: http://innas.se/blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback