Äntligen löning!

Vojne vojne vad jag har längtat efter den här dagen. Igår allra mest tror jag då jag var så sugen på pizza att hade jag haft pengar...så hade jag köpt mig en. Nu fick jag ju ihop det men pizza blev det ju inte. Jag är inte sugen på det idag precis som jag misstänkte.

På jobbet idag var det lite som vanligt, förutom att jag idag fick packa två lådor med kondomer, spermiedödande glidmedel, löstuttar, morötter, gurkor och annat jox. Näe okej, jag packade massa svep, microdukar och annat för det hade inte "Utropstecknet" tid med. När jag som bäst torkade räcken i ett höghus så ringde han, jävlar vad jag fick springa, hela två våningar ner. Där stod han och tog mig i örat och in genom HSB:s kontor. Näe okej, inga öron men väl ett kontor.

När jag var klar med det så tog jag hissen upp till andra våningen och fortsatte där jag helt abrupt fick avbryta. Efter jobbet stod jag och den andra job:aren och väntade på min dotter som skulle ta job:aren hem och mig till Willys.

Underbart att ha frysen full med mat igen och GOD mat!

Kan ni nu fantisera om en vit tallrik med blå ränder runt och på den vita tallriken med blå ränder på så var det massa mos, massa kalvsylta och en jävla massa rödbetor? FAN vad bra för jag tog kort med min sketna mobil och upptäckte sen att hoppsan! USB-helvetessladden inte funkar så därför blev det nu ingen bild. Men gott var det!

Glöm för bövelen inte att rösta på mig i tävlingen och länken till den finns i det HÄR inlägget! Tack tack!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback