Blogvertiser



Jag har i ca 1.5 år varit medlem på sajten "Blogvertiser" efter ett tips från en blogg och FB-vän. Jag fick mitt uppdrag några dagar senare. Det handlade om Hasardspel minns jag (okej jag tittade på mitt första uppdrag på Blogvertiser). Det är rätt lättförtjänta pengar och det är inga stora krav man har på sig.

Man får en förfrågan via mail och per sms om man nu har registrerat det, man har några dagar på sig att bestämma sig för om man ska skriva om det hela eller låta bli. Jag som inte har råd att tacka nej har skrivit om alla uppdrag jag fått. Det är allt från bingospel, casino och Haléns.

Blogvertiser är en seriös sajt, det dras skatt och annat på det du tjänar. Det är verkligen inga stora pengar och det beror helt på hur många uppdrag i månaden du får och tackar ja till. Det beror också på hur många besökare du har på din blogg (unika), hur många uppdrag du har skrivit innan och hur du ser ut (jag har inte skrivit många med andra ord), näe jag skojade. Det sista kan ni stryka...jag HAR skrivit många. Okej skojade igen.

Blogvertiser ser lite annorlunda ut numera (rätt mycket faktiskt) sen dom gjorde en ny design. Nu är den stilren och man hittar mycket bättre.

I framtiden är det tänkt att det ska bli fler funktioner där vi bloggare har lite mer att säga till om och därigenom kanske tjäna lite mer pengar (om 20 år kan jag då köpa mig en ny mobil).

Är du en bloggare med ett antal besökare varje dag och vill tjäna några kronor varje månad så tycker jag också att du ska bli medlem där. Vi får varken julbord, julklappar eller får en klapp i häcken av chefen men kvittar sånt för dig så tycker jag att du ska registrera dig redan idag..jo jag sa, redan IDAG!

Detsamma gäller för dig som har ett företag på nätet som du är villig att betala en slant för att få marknadsfört lite mer. Hopp in för att registrera dig nu och glöm inte vem du vill ska skriva uppdraget...dvs Sune...the girl (ingen pistolmynning vid tinningen).

Blogvertiser




Kommentarer
Postat av: Magistermutter - Med en liten grabb i magen

Hum.. Det kanske man skulle kolla in! Min mobil är helt slut, men hellre att man får en ny om 20 år än ingen alls :D

Hur mycket pengar handlar det om tror du?



sv: men ellerhur. Jag blir så less, tycker att det nästan är lite respektlöst att skicka kommentarer innan man läst inlägget. idag var det en som skrev att hon tyckte att det var roligt att vi skulle få barn.. Så frågar hon om vi vet könet... HALLÅÅÅ det står i presentationen och i inläggen!! IDIOTER.

2011-09-07 @ 20:19:50
URL: http://magistermutter.blogg.se/
Postat av: Martina

Är med på/i Blogvertiser och fick ett par uppdrag. Tredje uppdraget var jag tvungen att tacka nej till eftersom jag låg på sjukhus. SURT.

2011-09-07 @ 22:07:02
URL: http://ytterligare.blogspot.com
Postat av: Martina

Visst ja, Jag funderar också på om jag är riktigt klok att söka en utbildning liksom...men jag är ju arbetslös nu när föräldraledigheten är slut så något måste jag ju sysselsätta mig med liksom...

Man kan ju alltid sluta och söka jobb igenom om det inte passar.

1,6 på högskoleprovet är ganska bra... 2,0 är max poäng och nationellt medel var senast 0,86 tror jag.

(skryt skryt :-)

2011-09-07 @ 22:17:45
URL: http://ytterligare.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback