Det regnar hos mig

Imorse tittade jag ut och då såg det ut att inte regna så mycket så jag tog inte på mig regnkappan, när jag klev ut så slog det mig..fan vad fel jag hade! Jag orkade inte gå upp och ta på mig kappan så jag cyklade. Jag pumpade däcken igår så jävlar i havet vad jag flög fram. På 12 minuter var jag framme till jobbet men det räckte i alla fall för att få mig dyngsur. Samhallsjackan är sån att det bara lägger sig ovanpå men byxorna var såna att det gick mer än gärna ända in till skelettet helst.

Idag tog jag en trappuppgång. När jag skulle ta räcket så förbannade jag ungen lite som bor där. Har hon inget annat för sig än att kleta seg kola just där?

Man kan ju tro att kolan inte var ett skit god liksom. Jag orkade inte gå ner och ta på min handskar så jag drog med tumnageln uppifrån och ner, först sprutade jag nåt medel på det, sprutade mer och sen skrapade jag med nageln igen, jag är rätt äcklig om jag får säga det själv (så slipper ni). Men det gick bort efter många om och men. Hade lite lust att kleta skokräm på räcket så hon kunde få betalt för gammal ost (i detta fall kola).

 

Sen gick jag och två andra i ett hus och gjorde lite översyn. Inga anmärkningar mer än att en hund hade passat på att skaka av sig i hissen, kunde han väl ha gjort i mattes/husses sovrum och helst över det kritvita överkastet? Ni håller med ja. Bra!

 

Sen blev det till att se ut som att jag jobbade när chefen hade storfrämmat från dalarna. Jag borstade en si så där 27 svep. Sen åkte chefen med sällskap på lunch då cyklade jag hem, i lika regnigt väder. Kul onsdag!

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback