Här var det hemkört!

Aftonbladet har ibland rätt roliga rubriker. Vad sägs om "Systembolaget kan att börja med hemkört"? Om det var medvetet eller inte vet jag inte men nu till själva grejen. Är vi i Sverige verkligen i behov av detta? Kommer det att drickas mer? Jag har 200 meter till systemet så jag behöver inte ringa och är jag så sjuk att jag inte kan ta mig ut så vill jag nog inte ha nån alkohol heller. Kanske det kan gynna dom gamla som inte kan ta sig ut för att benen är för skruttiga. Men tror att detta kommer utnyttjas på ett sätt som inte är nyttigt.

Hur kan dom kolla upp om Sven-Ture 32 ska dricka det själv istället för att sälja det till ungdomar under 20? Går man på systemet så har ju i alla fall några mer koll på hur mycket du köper och om man sen vet att han drack om man träffar på bekanta på stan. Jag är skeptiskt faktiskt till att det skulle funka bra i Sverige.

Vad tycker ni?




Kommentarer
Postat av: Ida

Nej, jag är anti mot detta! Är även anti mot att sprit skulle börjas säljas i mataffärer. Nej, systembolaget ska behållas precis som det är nu! :)

2011-09-19 @ 14:03:31
Postat av: Magistermutter - Med en liten grabb i magen

haha jag läste också det idag! SKITBRA tycker jag! Ibland har man inte tid till att åka dit och då är det bra om man kan begära hemkörning, tex om man ska ha finmiddag med några vänner!



sv: VA?! Skämtar du med mig?! TARMARNA?!

nej jag vet, helt jävla sjukt hur länge man kan sova alltså.. Men min kropp var väl i behov av det så lika bra att passa på när man kan :)

2011-09-19 @ 17:18:51
URL: http://magistermutter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback