Hur tänkte jag där?

Jag satt och tittade på nätet lite. Kände mig rätt pinknödig, skulle bara ställa ett glas i diskhon tillsammans med några tallrikar, bestick och en kastrull. Blev mer pinknödig när jag utan förvarning satte på kranen, skulle bara..ni vet. Det där bara fortsatte med att jag skvätte i lite diskmedel, sprayade kaklet och diskbänken, nu skulle jag på toaletten, det där bara..ni vet, det fortsatte. Jag diskade allt, jag knep med benen, jag var på väg att få det i byxorna, jag fortsatte torka spisen, skåpsluckor och torkade av diskbänken igen. Jag spolade vatten i diskhon så allt skum försvann, benen kneps hårdare.

Jag slängde trasan och tog en ny, torkade av spisen igen, fläkten och försökte få bort en fläck..som efter lite möda och besvär gick bort, här skulle jag kunnat slappna av och låta det komma i byxorna men jag tycker inte om sånt så jag knep hårdare. Klart i köket, hoppade lite lätt med korsade ben och en hand som höll för muttan.

Japp jag klarade det, utan en enda droppe som hamnade där det inte skulle hamna. Behöver jag söka hjälp tycker ni? Hur förklarar man? "Hej jag heter Sune och jag har problem med "Ska-bara"?

Kan tilläggas att detta inte skulle funka på mig om jag behöver göra nr 2 en sån här dag då magen inte är okej, notera gärna.




Kommentarer
Postat av: latexbruden

Du har då inte problem med knipmuskeln i alla fall ;)

2011-09-06 @ 11:14:04
Postat av: Excessive

Ja jag tycker du ska gå kursen "pinka-direkt-när-det-trycker-på"

2011-09-06 @ 17:28:44
URL: http://excessive-excessive.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback