Joråsåatteeeee

Idag jobbade jag. Jag skippade att göra två mackor till frukost som jag brukar, jag ville inte att magen skulle tjofräsa ner hela toaletten där en jobbarkompis hade gjort så fint. Jag putsade entrédörrar idag, det var...kul. I trappor behöver jag ju inte gå nu när jag faktiskt har en inflammation/inre blödning i knät. Så sa han den göteborska läkaren. Ipren är bra, Bamyl mindre bra så japp jag får skaffa mig Ipren för det hämmar inflammation (ska sägas på göteborska). Läkaren såg att knät var lite blått och att en svullnad har uppenbarat sig under knät, inflammation (ska fortfarande sägas på göteborgska).

Läkaren tyckte att jag skulle till röntgen för att utesluta skelettskador. Han skulle bara faxa remissen först, sa jag att röntgen ligger 40 meter från vårdcentralen? Näe okej, röntgen ligger 40 meter från vårdcentralen, lata läkare som inte kunde gå dit med ett kuvert och få en tid för att säga till mig. Jag fick istället sitta i väntrummet tills han hade fått svar från röntgen. Där höll jag på att somna. Jag fick vänta 20 minuter innan jag fick besöka läkaren, jag fick sitta och vänta en kvart innan han hade skrivit remissen, jag fick sitta i 5 minuter innan en sköterska sa till mig att jag kunde gå till röntgen.

Jag röntgades och OJ vad jag röntgades, jag fick ligger med vridet högerben, jag fick sära på benen för att benet skulle ligga åt andra hållet, jag fick ligga på höger sida och vinkla benet, jag fick lägga mig på mage och ta upp benet och sen fick jag ta på mig och sätta mig i väntrummet...en kvart. Efter det gick jag tillbaka till vårdcentralen, säga att jag nu är klar på röntgen, hon i luckan skulle säga till min läkare. Fick sitta en kvart till innan läkaren kom och hämtade mig.

Göteborgaren kunde sjukskriva mig men om en vecka kommer antagligen knät att vara normalt igen om jag nu inte får för mig att göra hastiga knäböjningar, då sket jag i att bli sjukskriven, det finns annat att göra på jobbet än att gå i trappor..sa jag. Ipren skrev han ut, jag frågade om dom är starkare än dom receptfria..det var dom inte. Då förstår jag inte riktigt varför jag fick dom på recept, kan hända nu då kom jag på..att jag får dom billigare eftersom jag har förmån med halva priset på Apoteket, jag gillar det stället..där man får halva priset efter en tusenlapp.

Ja det var väl allt för nu, nu ska jag vila mitt knä..eller göra hastiga knäböjningar.



Kommentarer
Postat av: Doris

Stackars dig, hoppas att du blir bra snabbt. Tufft av dig att gå till jobbet i alla fall !

Sköt om dig,kram

2011-09-08 @ 16:00:10
URL: http://farmordoris.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback